ОДЗ 5 ИГЛИКА

ОДЗ 5 ИГЛИКА

к-с Славейков, до бл. 8
Бургас,
България
27.4626361000001
42.5047926
UserLikes
Име: ОДЗ 5 ИГЛИКА
Адрес: Бургас, к-с Славейков, до бл. 8
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://iglika.na4alobg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Предучилищна подготовка
Дейност:

Обединено детско заведение Иглика

Ключови думи: обединено детско заведение иглика, обединено детско заведение, детско заведение, детска градина, детска ясла

За нас

ОДЗ №5 Иглика гр. Бургас е създадено през 1975 година. Днес то е с облик на реномирана образователна структура за предучилищна подготовка и възпитание, в която работят 11 градински и 3 ясленски групи, в които се възпитават и обучават 402 деца. От тях 75 деца в детска ясла.
В ОДЗ №5 Иглика работят  професионално квалифициран педагогически и медицински екип, от които 22 учители /15 старши учители, 2-ма главни учители и 5 учителя/, 8 медицински сестри, музикален ръководител и педагог.


Имаме модерна зала за музика и театър. ОДЗ №5 Иглика е база на Центъра по проблемите на детската реч към Института за подготовка и квалификация на учители - град Варна. Участва в регионални и национални кампании по превенция на престъпността, съвместно с КАТ и пресцентъра на МВР - град Бургас.


Доброто партньорство продължава в съвместната работа по превенция правата на детето и неговото безопасно поведение.


В детското заведение работят разнообразни школи по интереси: Школа по народни и спортни танци, Школа по бойни изкуства, Школа по английски език, Школа по изобразителна дейност и школа по футбол.


Постиженията и добрият имидж на детското заведение са в резултат на ефективното сътрудничество с родителите и обществеността.





 

Открийте ни в Google+