ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА БОНБОН

ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА БОНБОН

жк. Люлин 9, бл.964
София,
България
23.2619628
42.7167412
UserLikes
Име: ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА БОНБОН
Адрес: София, жк. Люлин 9, бл.964
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.bonbonkidz.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Предучилищна подготовка
Дейност:

Частна детска градина

Ключови думи: частна детска гардина, детска гардина, частни детски гардини, детски гардини, частна детска градина бонбон

За нас

ДЕТСКА ГРАДИНА БОНБОН започва записване за новата учебна година 2010-2011. То ще продължи до 30.06.2010г. Записването става чрез подаване на Молба по електронна поща или на място в детската градина всеки ден от 10.00 до 12.00 часа.

Детската гардина се намира в нова и красива сграда в помещение специално проектирано за отглеждане и обучение на деца. Разполагаме с просторни и слънчеви помещения, лекарски кабинет и прикрасен двор защитен от уличния шум. Храната се доставя от лицензирана детска кухня. Сградата се намира под постоянно видеонаблюдение.

Целта ни е, тук Вашите деца да се чувстват спокойни, защитени и обичани. Децата ще се обучават, творят и играят под ръководството на опитни педагози които ще помагат за откриването и развитието на талантите и възможностите на всяко дете. Обучението се извършва по утвърдени от МОН програми. То включва:

- български език и литература;
- математика;
- английски език (задължително);
- италиански език (по желание);
- народни танци;
- приложно и изобразително изкуство;
- физическа и игрова култура.

Всяка седмица с помощта на електронна поща родителите се запознават със седмичното меню, седмичната програма и постиженията на децата за изминалата седмица.




 

Открийте ни в Google+