МАМИНАТА КЪЩА - ПЪРВА ЧАСТНА ЯСЛА

МАМИНАТА КЪЩА - ПЪРВА ЧАСТНА ЯСЛА

ул. Георги Живков 4
Варна,
България
27.9074938
43.2056523
UserLikes
Име: МАМИНАТА КЪЩА - ПЪРВА ЧАСТНА ЯСЛА
Адрес: Варна, ул. Георги Живков 4
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.maminatakashta.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Предучилищна подготовка
Дейност:

Първа частна детска ясла Мамината Къща

Ключови думи: детска ясла варна, частна ясла варна, ясла варна, първа частна детска ясла мамината къща, частна детска ясла

За нас

Детско заведение е създадено през март 2009г. като детски център, но от 18.03.2011г. официално сме признати като Първа частна ясла на територията на град Варна от Министерството на здравеопазването и разрешително за изхранване на деца до 5г. от Инспекцията по храните.

Яслата притежава база, в която нищо няма да липсва на Вашето дете. Разположена е в комфортна къща в центъра на гр. Варна. Детската ясла е просторна и притежава собствен двор съобразен и обезопасен спрямо държавните изисквания. Мамината къща приема деца от 7 месеца до 5-годишна възраст, разпределени в две групи. Детската ясла пресъздава домашна обстановка, за да се чувстват дечицата уютно и спокойно, но имаме обособени и кътове в които те да играят и да се чувстват свободни.


Всяко дете е уникална само за себе си, както и индивидуално, то има свои интереси и виждания, а нашата мисия е да ги доизградим и да му помогнем да ги усъвършенства. За това екипа от млади специалисти в нашата ясла се стреми да създаде благоприятна среда за вашите слънца, като ги обгрижва с любов и внимание за да могат по лесно да направят едни от най-важните стъпки в живота си самостоятелно, в посока развитие на своята уникална личност! Ние се стремим по най-лесния и безболезнен начин да приобщим всяко едно ново детенце и то бързо да се почувства част от нашето голямо семейство!


Екип от интелигентни, млади, амбициозни и енергични специалисти са се посветили на децата, за да открият и развият таланта и способностите на всяко едно от тях.Яслата разполага с 4 медицински сестри, три детегледачки, логопед-педагог, спортист и едновременно аниматор за активните и весели занимания и психолог идващ веднъж седмично за среща с децата. Гъвкавостта и усмивките на младия персонал помагат на децата да са винаги усмихнати и често да употребяват думата КАКА. Веселите униформи ежедневно карат децата да се смеят и да се забавляват с мечо пух. А училището за родители което се провежда веднъж месечно, дава възможност на нашите родители да се развиват в правилната посока.


Разрешение на яслата № 0329007568/25.10.11г.





 

Открийте ни в Google+