ул. Стефан Орешков 8
Казанлък,
България
25.3852354000001
42.6210154
UserLikes
Име: ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА 3 ТЕМЕНУГА
Адрес: Казанлък, ул. Стефан Орешков 8
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.temenugaarts.hit.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Предучилищна подготовка
Дейност:

Целодневна детска градина

Ключови думи: целодневна детска градина, възпитание, качествен и пълноценен педагогически процес, отглеждане, английски език
  • catalog.bg
  • ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА 3 ТЕМЕНУГА

За нас

ЦДГ №3 Теменуга се помещава в специално построена, през далечната 1950 година, сграда за 4 групи. Те са съобразени с всички санитарно-хигиенни изисквания и условия за правилното отглеждане и възпитание на децата от 3 до 7 години, за провеждане на качествен и пълноценен педагогически процес.


Децата растат в спокойна и комфортна среда, осигуряваща развитие на интелектуалните, естетическите и физическите им способности още в ранна възраст. Възпитателния процес има за цел да формира основни навици за самообслужване, самостоятелност, култура на хранене и социално поведение.


С децата работят и външни преподаватели - изявени специалисти с доказани професионални качества. В работата си с децата те прилагат иновационни технологии в своята област, учебни игри, многобройни тестове и индивидуален подход към всяко дете.


Предучилищната подготовка е изцяло съобразена с изготвената от МОН учебна програма и обхваща основополагащи принципи за подпомагане на социализацията в условията на плавен преход към училището. Програмата е насочена към предоставяне на необходимия обем от знания на бъдещите ученици и към изграждането им като хуманни личности с индивидуален облик.




 
Открийте ни в Google+