ЧАСТНА ДЕТСКА ЯСЛА И ГРАДИНА СЛАВЕЙЧЕ

ЧАСТНА ДЕТСКА ЯСЛА И ГРАДИНА СЛАВЕЙЧЕ

район Оборище, ул. Росица 12
София,
България
23.3336528
42.7001842
UserLikes
Име: ЧАСТНА ДЕТСКА ЯСЛА И ГРАДИНА СЛАВЕЙЧЕ
Адрес: София, район Оборище, ул. Росица 12
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.slaveiche.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Предучилищна подготовка
Дейност:

Частна детска ясла и градина Славейче

Ключови думи: частна ясла, частна детска градина, чдг славейче, частна ясла славейче, частна детска градина славейче

За нас

Създадохме ЧДГ Славейче с много любов и желание!


Основна цел на нашият екип е да отглежда и възпитава най-ценното - Вашите деца в спокойна и щастлива среда.


Доверете ни се!


 


Частна детска градина Славейче разполага с 4 бази: 3 от тях са в Центъра на София - до Паметника Левски, до бул. Христо Ботев и до кръстовището на бул. Васил Левски и ул. Г.С.Раковски.Четвъртата е в тихия и зелен квартал Драгалевци в полите на Витоша.


Детска градина Славейче /до Паметника Левски/ се намира на тиха и спокойна улица в самият център на София. Помещаваме се в две триетажни къщи с общ двор, допълнителна площадка за игра и паркоместа за улеснение на родителите при довеждането и вземането на децата от детската градина.


Другата ни база - до бул. Христо Ботев е разположена в чудесна новопостроена, луксозна сграда с просторни, слънчеви помещения и самостоятелен вътрешен двор.


В кв. Драгалевци се помещаваме в нова, просторна къща с разкошен озеленен двор. Истински рай за децата сред чистия въздух на Витоша!


Децата в детската градина са разпределени в групи по възраст, като местата в тях са ограничени. Всяка група разполага със самостоятелни занималня, спалня и санитарен възел. За обучението и възпитанието на децата във всяка от групите са на разположение педагог, помощник - възпитател и медицинска сестра. Децата в детското заведение са под ежедневното наблюдение на психолог. Два пъти седмично при нас идва логопед, който работи с децата с говорни проблеми. При желание от страна на родителите да се работи с детето, часовете с логопед се заплащат отделно.


ЧДГ Славейче има подготвителна група и група петгодишни. Децата, успешно завършили подготвителна група получават удостоверение, в съответствие с изискванията на Министерство на Образованието.


ЧДГ Славейче работи целогодишно, без почивни месеци.


Работното време на детската градина е от 7.00 до 19.00 часа.


Лиценз на Министерство на Образованието № РД-14-82/ 14.09.2011г.





 

Открийте ни в Google+