Манастирски ливади - запад, ул. Българска легия 2, вх.Б
София,
България
23.3216697
42.6978388
UserLikes
Име: ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА ФРЕНДЛИ ХАУС
Адрес: София, Манастирски ливади - запад, ул. Българска легия 2, вх.Б
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://friendlyhouse-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Предучилищна подготовка
Дейност:

Частна детска градина

Ключови думи: частна детска градина, частна детска градина в манастирски ливади, детска градина в манастирски ливади, детски център, обучение
  • catalog.bg
  • ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА ФРЕНДЛИ ХАУС

Сподели във Facebook




За нас

  FRIENDLY HOUSE


С любов за вашето дете


Всеки път ,когато виждаме усмивката на вашето дете ние сме щастливи и възнаградени за нашите усилия, които полагаме с много търпение и желание. Нашата задача е то да осъзнае ,че е единствено и неповторимо и да развием всеки негов талант. Чрез много игри и забавления ние ще му помогнем да се чувства по-самостоятелно и същевременно да опознава заобикалящия го свят. Стремежът ни е за цялостно развитие на детската личност чрез адаптиране, индивидуализиране и интегриране на активности, сигурност и подкрепа, самоутвърждаване и свобода на избора.


Частна детска градина Friendly house се намира в полите на Витоша на тихо и спокойно място в кв. Манастриски ливади и е в непосредствена близост до жк.Борово и жк.Бъкстон. Обособени са: медицински кабинет с изолатор, спалня, занималня, кабинет за допълнителни занимания с деца. Разполагаме с външна детска площадка със зелена площ и съоръжения за игра. Организираме детски партита за рождени дни или други поводи в детския център „Friendly house” в Манастирски ливади.


Частна детска градина FRIENDLY HOUSE тирски ливади. Организираме целодневно отглеждане, възпитание и образование за деца от 2 до 6 години, за хармонично развитие на детската личност. Желанието на всеки родител е детето му да расте в спокойна и пълноценна среда и да получи най-доброто възпитание и oбразование. В отговор на вашите очаквания, ние ще се погрижим да стимулираме потенциала на малкото човече чрез подкрепа и всеотдайност, за да расте здраво и усмихнато.


Какво предлага частна детска градина Friendly House


Какво предлага детска градина Friendly House в Манастирски ливади


Обучение по одобрени програми на МОМН


- Работи се с одобрени учебни книжки и помагала
- Езиково обучение по групи
- Индивидуални уроци
- Удължен престой след работно време
- Медицинско обслужване
- Логопед и психолог
- Профилактични прегледи
- Профилактични прегледи от стоматолог
- Етикет и култура на поведение
- Вкусно и здравословно хранен

 
Открийте ни в Google+